Beograđani se stide ove SELJOBERSKE muzike! Karleuša popljuvala “Južni vetar”, a onda dobila LEKCIJU koju će dugo pamtiti! (VIDEO)

Karleuša se posvađala sa svim članovima žirija, a ovoga puta niko nije želeo da ustukne, i Aca Lukas i ekipa su žestoko napali Jelenu

Nastup Svetlane Žeželj u “Zvezdama Granda”, prouzrokovao je prvai haos, a u centru pažnje je bila Jelena Karleuša koja je žestoko popljuvala muziku “Južnog vetra”, nakon čega su reagovali ostali članovi žirija koji su Jeleni održali pravo predavanje.

Karleuša nije bila zadovoljna kako je Svetlana otpevala Janinu numeru “Odvedi me srećo” i hit Šemse Suljaković “Svako me proleće na tebe seti”, pa joj je poručila:

– Kada već pevaš ove seljoberske pesme, onda ih barem zakivaj kako one trebaju da se pevaju, a ne ovako da mjaučeš. Ili rokaj kao Šemsa, ili ne biraj Šemsine pesme. Ovako, to je bilo mlako, a gluva nisi.

To nije hteo da joj oćuti Aca pa joj je detaljno objasnio zbog čega je “Južni vetar” toliko važan, u raspravu su se uključili i Snežana Đurišić i Saša Popović, i u studiju je sve “gorelo”…

Pogledajte nastup Svetlane Žeželj (premotajte na 1:37:40):

(Telegraf.rs)