Obukla je novu haljinu i osetila užasan smrad, kada je videla ušiveno OGAVNO STVORENJE, IZBIO JOJ JE OSIP PO TELU (FOTO)

Uprkost tome što je ustala od stola i prošetala, nije mogla da pobegne od smrada, stoji u tužbi koju je ona predala sudu u Njujorku

Kajli Fiesel iz Njujorka ostala je šokirana, kada je kupila haljinu poznatog brenda i u njoj pronašla ušivenog miša.

Gospođica Fiesel je kupila haljinu u Grinviču, u Konektikatu, a platila ju je 40 dolara (oko 37 evra). Prvi put je haljinu obukla nedelju dana kasnije, i to pre odlaska na posao.

Ali tada je osetila neprijatan miris koji je dolazio iz haljine. Uprkost tome što je ustala od stola i prošetala, nije mogla da pobegne od smrada, stoji u tužbi koju je ona predala sudu u Njujorku.
zara-odeca-pacov-1
Foto: Manhattan Supreme Court

– Osećala sam se kako mi nešto nadražuje nogu, ali mislila sam da se radi o šavu na haljini. Tada sam napipala haljinu i kao da sam osetila neki senzor. No kada sam okrenula šav haljine, videla sam da nije u pitanju senzor već miš. Smrznula sam se, bila sam paralizovana od straha, u potpunom šoku. Moje oči su videle da je miš u haljini, ali moj mozak je govorio da je to nemoguće – opisala je ona svoje traumatično iskustvo.

Gospođica Fiesel sada tuži poznati brend za neodređen iznos, a u tužbi stoji da je pretrpela duševnim bol, i razvila veliki osip za koji kaže da je dijagnostikovan kao “bolest koju prenose glodari“.

Porparol ovog poznatog brenda kaže da firma istražuje slučaj, i potvrdio da oni poštuju sve zdravstvene i sigurnosne standarde. Haljina je inače sašivena u Turskoj.

(Telegraf.rs/Izvor: dailymail.co.uk)